Optimalisatie

Om de stappen waaruit een bedrijfsproces bestaat te optimaliseren, veranderen wij de traditionele werkwijze, waarbij werknemers stapsgewijs en individueel door de verschillende stappen heen lopen, in een werkwijze waarin productiemedewerkers als team aan de slag gaan en meer verantwoordelijkheid dragen. Hierdoor zijn werknemers gemotiveerder om het geheel te laten slagen. De verschillende stappen in het bedrijfsproces worden efficiënter doorlopen doordat productiemedewerkers zelf bepalen hoe en wanneer de stappen doorlopen worden.
Bovendien helpt Simply Genius om de informatiestroom te optimaliseren en ervoor te zorgen dat iedereen achter zijn of haar eigen computer inzicht heeft in de voortgang van een opdracht of productie. Door de focus te leggen op gezamenlijke verantwoordelijkheid, maakt jouw bedrijf een grote optimalisatieslag.

Simply Genius Optimalisatie

Dienstverlening

Analyse

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen begint altijd met een analyse. Wij vertellen je hoe we deze analyse aanpakken en de bedrijfsoptimalisatie in gang zetten.

Lees meer

Potentie

Naast verbeterpunten, zoeken we ook naar de potentie van het bedrijf. Wanneer wij weten wat de potentie van jouw bedrijf is, weten we ook waar we tijdens de bedrijfsoptimalisatie de focus op moeten leggen.

Lees meer

Optimalisatie

Een bedrijfsproces bestaat uit verschillende stappen. Wij brengen deze stappen in kaart en laten je zien hoe je deze stappen op een minder traditionele en efficiƫntere manier kunt doorlopen.

Lees meer

Resultaat

Simply Genius zorgt er op een eenvoudige manier voor dat jouw bedrijf op een efficiƫntere manier te werk kan gaan en zorgt met eenvoudige verbeteringen voor grote resultaten.

Lees meer

Bedrijfsgegevens

Simply Genius B.V.

Damzigt 21

3454 PS de Meern


Tel:030 740 0427

Mail:info@simplygenius.nl


NL856576311B01

66488443

NL92RABO0311352782

Algemene Voorwaarden

Disclaimer


Laat ons u terug bellen

Laat ons u terug bellen

Aenean posuere, tortor sed cursus feugiat, nunc augue blandit nunc, eu sollicitudin urna dolor sagittis lacus.